Na skupščini si bodo morali odgovorni pogledati v oči: ta uprava (Aleksander Vrtač, Vera Zevnik, Jure Gortnar, Jure Stojanovič...če naštejemo bolj znane) in ta (plačani) predsednik Beno Fekonja so Triglav spravili na rob bankrota. Zaokrožimo: 600 000 evrov v športnem Kranju pomeni vsoto, ki je ogromna. Napraviti tak dolg in ob tem športno nazadovati (Triglav je žal kandidat za 9.mesto, ki vodi v negotove kvalifikacije), je hud poraz poslovne in športne politike. Slednja je na preizkušnji in bomo o njej kaj zapisali po (upajmo) srečnem koncu. Do takrat pa samo tole: njen kreator je z zaslombo predsednika postal del nezamenljivega dvojca, ki se mora podpisati (danes) pod 600 jurjev bremena in 9.mesto v 1.SNL. V skoraj desetletju vladanja se oba nista premaknila naprej - navkljub obljubam....

Bistvo je v skrivalnici: navijače slepiti z obljubami je dokaj lahko. Širša javnost je bolj ali manj nezainteresirana, fuzbal je pač deveta skrb v tem Kranju. Ko se najde nekdo, ki zna pogledati dejansko stanje, se skrijejo. Skušajo manipulirati celo predsednika nadzornega odbora, ki se preda pred tako aroganco. Ustrahovani podložniki se bojijo zase, za svoje plače in so dobro videli, kako so odhajali tisti, ki jih je capo di tutti capi označil za krive, da je sam lahko še naprej sekal glave in stal pred klubsko blagajno.

TRMA JE DOSEGLA FANTASTIČNO ZMAGO, KI PA JE GRENKA. RAJE BI VIDELI, DA DOLGOV NI IN DA JE TRIGLAV REŠEN SKRBI ZA OBSTANEK. MI NISMO KRITIČNI KAR TAKO IN KANDIDATURA ZA PREDSEDNIKA JE RAZGALILA NAJPREJ ZOPET AROGANCO IN NATO PORAZ V OBLIKI JAVNE IZPOVEDI TISTEGA, KI JE ZA VSE TO PRVI ODGOVOREN, DA NE ZAPIŠEMO - KRIV. ČE TE POTEZE NE BI BILO, NE BI VEDELI, DA JE DOLG STVAREN. POVSEM REALNO JE TOLE: ČE GA NE BI BILO, BI BIL TRIGLAV PRED HUDO PREIZKUŠNJO ZARADI SPLOŠNEGA STANJA. KER PA JE, JE KLUB DEJANSKO V ROKAH UPNIKOV (DOMAČIH). SMEŠNICA, DA JE Z BILANCAMI IN IZKAZI VSE V REDU, JE V BANKROT ODPELJALA PRIMORJE, NAFTO IN MNOGE DRUGE KLUBE V PRETEKLOSTI: TUDI NJIM JE LICENČNA KOMISIJA POTRJEVALA OBLIKO - VSEBINA PA JE BILA GNILA DO KONCA (DOLGOVI, DOLGOVI....). IN KO SE JE ZANKA ZADRGNILA, SO BILE ZAMAN VSE REVIZIJE IPD. ČAROVNIJE - DENARJA NI BILO, DENARJA!

Beno Fekonja je Triglav pripeljal do roba bankrota in ga zadolžil. Siniša Brkić je Triglav pripeljal na rob izpada iz lige in z zgrešeno športno politiko povzročil posledice, ki šele pridejo. To niso izmišljotine, to so dejstva. Skrivalnic je konec.