Volitve so demokratičen izraz volje ljudstva. V tem primeru: nogometnih trenerjev. Igor Bole je novi predsednik Zveze nogometnih trenerjev Slovenije. Poraz na vsej črti za Bojana Prašnikarja in njegovo ekipo protikandidatov z Zdenkom Verdenikom, Branetom Elsnerjem ml. na čelu! In seveda: Marko Trebec iz Kranja ne bo generalni sekretar....Zdajšnji (večni na tem stolčku) Bogdan Trope letno prejme za svoje delo 27 000 evrov! Volitve je treba priznati in dojeti in spoznati nekaj resnic.

PORAZ REFORMATORJEV V TRENERSKI ORGANIZACIJI JE VELIKA ZMAGA "ZDRAVIH SIL" Z RADENKOM MIJATOVIĆEM IPD. VODILNIMI V NZS NA ČELU. GRE ZA USTALJEN IN ZNAN IN PREIZKUŠEN PRISTOP KJER SE VSE BOLJ ALI MANJ DOGAJA V ZAKULISJU KJER VLADAJO ŠEFI SLOVENSKEGA FUZBALA. PA NE, DA BI NAVIJALI V TEJ TEKMI ZA KOGA KAR TAKO - REFORME JE PODPIRAL ŠE EN GORENJEC, TRENER IN ZDAJ ŠPORTNI DIREKTOR MARIBORA OLIVER BOGATINOV! TODA VSE TO JE BILO PREMALO, ORGANIZACIJO BO VODIL ŠIRŠI JAVNOSTI MANJ ZNANI IGOR BOLE IN TO POMENI: PO STAREM NAPREJ! NAPREJ????????

Gorenjskih trenerjev ni v novem vodstvu trenerske organizacije, a brez predstavnika le nismo: Janez Zupančič je novi disciplinski sodnik ZNTS.....kar je nesporno odličen dosežek, ker je Janez od nekdaj znan po svoji umirjenosti, uglajenosti, skromnosti ipd. Zdaj bo presojal ravnanja trenerjev....čestitamo!