V teh dneh /o tem več jutri/ se potrjuje tudi v drugih medijih, da sem kot avtor in urednik Trma.si RAZKRIL IN DOKAZAL IN OBJAVIL početje ministrice za infrastrukturo Alenke Bratušek, članice vlade in vladne stranke Svoboda. NA TO SE ME JE LOTILA KOT ČLOVEKA, NE KOT NOVINARJA: SKUŠALA ME JE POPLJUVATI S POMOČJO PISCA, KI SE JE DO ZDAJ LOTEVAL NAJBOLJ ROBERTA GOLOBA, ŠEFA VLADE IN SVOBODE. To dokazuje, da je s povzemanjem laži, ki jih bom kadarkoli kjerkoli ovrgel razširjala obrekovanje, lažnice obdolžitve ipd. na spletu NA DAN, KO JE NAŠ POLITIČNI VRH PREJEL OD EVROPSKE KOMISIJE OCENO O PRITISKIH NA NOVINARJE /TOLE JE BILO OBJAVLJENO/

Poudarjam: ALENKA BRATUŠEK NI DEMANTIRALA NITI ENE OBJAVE NA TRMA.SI ! Obenem je o meni kot novinarju in uredniku objavila laži iz moje zasebnosti. S tema objavama mi je z avtoriteto članice vlade SODILA IN ME LINČALA V JAVNOSTI - PA NE SAMO MENE! Njeni objavi pripeljeta do mojega lika v lisicah!!!! Še enkrat poudarjeno: ni se lotila novinarskega dela, lotila se me je kot državljana z lažmi, ki jih je povzela od - lažnivca. Moje novinarsko in zasebno življenje je polno poskusov, da me utišajo in tudi - ubijejo. Zares, ne samo na spletu.

1.

Leta 2013 /deset let je minilo aprila/ so nam zažgali hišo. Če ne bi lajal naš pes in hitro prišli gasilci, bi tisto noč lahko bile žrtve. Tole je dokazni material, kdo je bil tarča. Policija storilcev ni našla.

2.

Grožnje in ustrahovanja sem doživljal od leta 1986, ko sem v času ene partije in socialistične oblasti objavil zapis o dogajanju na kranjski občini oziroma zanetil "davčno afero". Takrat mi je predsednik IS občine Henrik Peternelj prepovedal pisati o dogajanju, nato pa je njegova oblast iskala možnost, da me spravijo ob zemljišče kjer sem legalno postavil svoj dom in živim še danes. Socialistični čas me je skušal spraviti ob streho, v času demokracije je slednja gorela...

3.

Nisem klonil, a ni bilo lahko ne meni, ne mojim. Leta 1986 sem bil star 28 let in se nisem ustrašil ne partije, ne partijske oblasti. Kasneje mi je neuspešno po sodni poti skušal preprečiti pisanje župan Kranja Mohor Bogataj. V času župana Boštjana Trilarja pa sem doživel najhujšo cenzuro v svojem novinarskem življenju s strani mojega šefa, cenzorskega lisjaka. Nikdar nisem klonil pred neizmerno močjo, danes pa me poniglavo skuša kot človeka umazati političarka in ministrica demokratične države Slovenije in to z navedbami in povezavami do laži o meni.

4.

Ne delam si iluzij, da mi bo kdo pomagal. Novinar mojega kova ni nikdar upravičen pričakovati pomoč politike ipd. Ker ga politika ne mara. Ker sem tak kot sem, dober ali slab. Za njih slab. ZAVRŽNO PA JE IN O TEM SEM PROSIL ZA OCENO PREDSEDNIKA VLADE, PREDSEDNICO DRŽAVE IN VARUHA ČLOVEKOVIH PRAVIC S PISMOM.....Ker sem še živ in ker pišem.

O