Tole smo prejeli od oddelka, ki skrbi za dobro ime občine, župana, uradnikov...Debelo smo pogledali: cvek iz novinarskih osnov za Mendi Kokot, seveda! Pa je pouka že konec, dodajamo pa svojo lekcijo:

1.

Z občine so nam tole poslali "s slavo in čast" lastnim dejanjem. No, skok na spletno stran podeljevalca nagrade nas prepriča, da se je zadeva zgodila 19.maja...in so jo "tenstali" na občini mesec dni? SO ZATO ZAMOLČALI, KDAJ JE BILA NAGRADA PODELJENA?

2.

Konkurenca je bila res noro huda: preko 1000 predlogov= MILIJON EVROV ZA TISTE, KI TO PODELJUJEJO? KER JE MO KRANJ ZA DVA PREDLOGA PLAČALA....GLEJ ZGORAJ! Če pa so samo nagrajenci prejeli potem račune, toliko slabše oziroma - neokusno.

3.

O nagradah, kriterijih in podelitvah /s svečano večerjo in plačilom zanjo, jasno.../ NITI BESEDICE,KER SE V STROKOVNOST IPD. NE SPUŠČAMO. Je pa to dober "biznis", ki je kranjske davkoplačevalce stal slabe ŠTIRI JURJE...Nagrada je, jasno, izvirna in v slogu...

4.

SAMO ZA PODUK IN PREMISLEK: KRANJSKA OBČINA LANI NI PORABILA NITI CENTA ZA KREDITE ZAPROJEKTE, ZA KATERE JE SOODGOVOREN NAGRAJENI URADNIK TOMAŽ LANIŠEK (OSTALO JE 12 000 000 NEPORABLJENIH KREDITOV) IN NA RAČUNU JE OSTALO KONCEM LETA 5 000 000 EVROV. REALIZACIJA NAČRTOVANIH PROJEKTOV JE KATASTROFALNO NIZKA. IN DA NE BI KDO BIL ZAVEDEN: TO NI KRIVDA (SAMO) GOSPODA LANIŠKA, KI VODI OMENJENI RAZVOJNI ODDELEK IPD. AMPAK VSEH, KI PROJEKTOV NE /Z/MOREJO PRIPELJATI DO KONCA. OZIROMA - DO ZAČETKA...KOT TEGALE:

Ne lani, ne letos Bleiweisov park pri avtobusni postaji ni omenjen v sporočilih PR službe naše občine. Zanj je denar v proračunu, zanj so evropska sredstva.... rezultat?