O zasebnim medijih nič. Morda samo to, da so "Janševi mediji" pri tem izjeme z vlogo tujega denarja in lastništvom domačih politikov, na primer Branka Grimsa. Ko se dotaknemo državne lastnine, je Siol net najbolj razvpit primer: KORITO ZA NAPAJANJE NAŠIH JE OD NEKDAJ POLNILO ŽEPE NOVINARSKIH "PRIDIGARJEV", NAZADNJE PETRA JANČIČA. KI JE NESPORNO ŽRTEV, KADAR GA ODSTAVLJAJO IN ZMAGOVALEC, KO GA POSTAVLJAJO. JANŠA IN ALI GOLOB, VSEENO.

Mediji v državni lasti nam neprestano pridigajo, da so branik novinarstva, novinarske profesionalnosti .... zraven pa se prav tako do onemoglosti koljejo levi in desni za uredniške stolčke in prevlado, kolikokrat bo na ekranu ipd. Janša in ali Golob. ZMAGOVALCI SO VEDNO POVEZANI S ŠTEVILOM STOLČKOV V PARLAMENTU KAR BI BILO ZA DEMOKRACIJO LOGIČNO, ČE NE BI VSI RITOLIZNIKI IZ NUJE, PREPRIČANJA ALI PROSTE VOLJE ZA ŽRTVE IMELI NAS, KI NAM TROBIJO ENO NAJHUJŠIH MANIPULACIJ:

1.

Niso sposobni priznati botrov in njih dobrin, ki jih prejemajo.

2.

Niso sposobni odvreči pridigarske avreole razlagalcev (ene) resnice.

3.

Za svojo rit in njeno udobje uporabijo vsa novinarska orožja, prijeme.

JASNO JE, DA NE SMEMO VERJETNI NIKOMUR - A VSE SPREMLJATI, PREBRATI, OCENITI. DRUGAČE SMO V NJIHOVI PASTI ALI NAŠI ALI NJIHOVI. IN ADIJO PAMET.

PS

Trma se ponaša s tem, da ni nikdar edina objektivna razlagalka edine resnice ampak je to kar je: lokalni medij, ki seže marsikam po Sloveniji. Odziv je fantastičen. V katerikoli predla nas kdorkoli skuša pospraviti, je nam prav. Ker je to znak vaše pameti in vaše presoje. Za katero vi stojite, mi pa za Trma.si.

NIKDAR NISMO PREJELI ZA TRMARJENJE NITI CENTA, NE KOT MEDIJ, NE KOT POSAMEZNIKI. OD NIKOGAR NIKJER NIKDAR. DELAMO IZ SVOJEGA ZADOVOLJSTVA, PROSTOVOLJNO. Z NAPAKAMI IN VRLINAMI. IN ZATO NAM JE VSEENO, KDO VLADA. IN ZAČELI SMO ZA BOŽIČ PRED 11 LETI.....

Miran Šubic