Trma je po zaslugi našega opazovalca odkrila prvo veliko packarijo prevolilnega Kranja: NEZNANI PTIČ IN DOMENVNO GOLOB JE DANES SKUŠAL SVINJATI PO POLITIČNI KANDIDATURI NAŠEGA KRANJSKEGA KANDIDATA! A JE BIL ZALOTEN IN ZASAČEN: INŠTITUT 8. MAREC, ZBOR ZA REPUBLIKO, KOMISIJA PRAVIČNOST IN MIR IN BAJE CELO BIVŠA PREDSEDNIKA BODO PODALI URADNE IZJAVE O TEM NEZASLIŠANEM DEJANJU! GOLOB RES - OPROSTITE - SERJE LAHKO VSAKOMUR NA GLAVO, AMPAK ŠE VČERAJ JE NA PLANINI VLADALO TAKO SOŽITJE...ZDAJ PA SO ZAMENJALI PLAKATA KAR JE ZMOTILO PERNATEGA DIVERZANTA....

ZADNJE DNI STA BILA PRAVNOMOČNO OBTOŽENI KRANJSKI POLITIK IN ŠEF VLADE "SOSEDA" NA KAR NEKAJ PLAKATIH PO KRANJU. NO, KAMPANJA SE JE RAZMAHNILA, ZDAJ JE SOSED POSTAL GOLOBOV KANDIDAT ZA ŽUPANA.....SEVEDA GRE ZA PREDVOLILNO STRATEGIJO, A MI OPOZARJAMO NA TOLE VPRAŠANJE, KI NI DOBILO ODGOVORA IZ STRANKE SVOBODA!

19. OKTOBRA SMO POVPRAŠALI O POLITIČNI NAVEZI VELOV/GOLOB = GAZINKOVSKI, KERT IPD. ETC. V KRANJU. ODGOVORA NISMO DOBILI. PA GA BOMO? DOKLER GA NE BOMO PA SI DRZNEMO NAPISATI TOLE DEJSTVO: V MESTNI OBČINI KRANJ JE STRANKA SVOBODA PODPORNICA IGORJA VELOVA, KI JE KOT KANDIDAT ZA DRŽAVNEGA SVETNIKA TUDI PRAVNOMOČNO OBTOŽEN PODKUPOVANJA (KAR NE POMENI, DA JE TUDI KRIV). IN TO ZAPIŠEMO NA OSNOVI GLASOVANJA V MESTNEM SVETU....DA SE VE!