Policija na obisku pri družini ljubljanskega župana!? Žal to ni več novica, je samo nadaljevanka. Mi pa imamo dober spomin in ugotavljamo, da smo v Kranju doživeli marsikaj - pa se ni zgodilo nič. Oziroma nasprotno: župana (vsaj dva) se nam "smejeta v ksiht"..

1

Boštjan Trilar je že z nogo med vrati podpisal dve pogodbi. Eno je raztrgala državna revizijska komisija, druga pa še pride na vrsto na Trmi. Policija ge je "ujela" samo takrat, ko je policiste pijan zmerjal z mucki in povzročil prometno nesrečo. Koliko plačujemo (pre)več zaradi njegovega podpisa pod sporno pogodbo o zelenicah, je odprto - morda znesek seže do milijona?! Ko je prišel na oblast, je trdil, da bo razčistil posle predhodnika - Mohorja Bogataja. Pa jih ni.

2

Mohor Bogataj je neposredno s svojimi odločitvami Kranju in vsem nam povzročil hude finančne posledice. Dva milijona smo zaradi njegovih nezakonitih ravnanj plačali dimnikarju, pri sporni poravnavi za 600 jurjev pa se je zgodil paradoks: sedet sta šla izvajalca in prejemnika denarja, tisti, ki je vse omogočil pa se je smejal naprej...

Ne želimo nad nikgar klicati policije in drugih državnih organov in ustanov. Župani po Sloveniji pogosto stopijo čez rob, kot se reče. V Kranju so nas odločitve "na robu pameti in čez" že stale milijone. KAJ JE ZNAČILNO? VELIKO HRUPA ZA NIČ...SPOMNIMO SE SAMO PRENOVE ZA RUŠENJE PREDVIDENENE BLAŽUNOVE GOSTILNE IN TAKO NAPREJ.

Vprašanje, ki nikdar ne bo dobilo odgovora: KAJ BI BILO, ČE BI ZA SVOJE NEZAKONITE ODLOČITVE ŽUPANI JAMČILI Z LASTNIM PREMOŽENJEM? IMELI BI PRECEJ REVEŽEV VEČ...