On, da bi me zastopal? Bivši socialistični veljak, funkcionar? Ki se je tisočkrat prelevil, da je ostal kjerkoli je že pač bilo korito kjer se je napajal! On vodi stranko, ki razpada pri živem telesu! Hvalabogu, ker imam en sam strah: da bi oni urejali moj "penzjon" in se borili zame. Te riti in rilci, ki mlaskajo iz korita do onemoglosti. Ko vidim tistega črnograditelja, mi je dejansko slabo. In vse ostale, ki sedijo v parlamentu, ker so jih izvolili bolj ali manj upkojenci....

Zdaj se znova prepirajo, odstopajo, intrigirajo in - onanirajo sami s sabo in z dejstvom, da so še nek jeziček na tehtnici velikega firerja trenutne koalicije, ki jih je prepričal ali kupil enega za drugim ali pa v paketu. Ti naj bi skrbeli za mojo starost, za to, da ne bom nekoč brez vsega, oni pa se bodo basali s posledicami politične korupcije do onemoglosti?

Stranka, ki se bo uničila sama, je balast demokracije. Je smešnica vseh teh funkcionarskih intrig in preigravanj. S predsednikom in bivšim predsednikom in predsednico na čelu. Take druščine ne premore niti ena država tega sveta in potencialnih volilcev nas je na stotine tisočev!?

Štejem dneve do penzjona in me je strah samo nečesa: da jih ne pojedla noč v katero so pripeljli sebe in posredno nas. Če bi imel moč, bi ukazal, da jih noben medij ne omeni nikdar več. Zapik, konec in adijo. Ker sem zgrožen, da ta kvazipolitična klika še vedno pritiska tipke v parlamentu in se bori za "interese upokojencev"! Korumipirali so sebe, stranko, politiko, parlament - najbolj pa vrednote. Vse po vrsti.

Upokojen bom (če me prej ne pobere) kmalu. In srčno si želim, da jih vzame hudič. Ker so za vse, ki naj bi jih podpirali, nacionalna nesreča. Nič me ne moti, če kdo misli drugače.

Roke proč od moje pokojnine, sporočam vnaprej.