Čemu ali komu se smejete vi, je vaša stvar. Čemu ali komu se jaz, je moja stvar. Čemu ali komu se smeje predsednik vlade ROBERT GOLOB s parterko TINO GABER, je njuna stvar. O okusih se ne razpravlja, kajne?

Baltić, Babić, Avdić....opala: zato je dodala prva dama "ić"kote? Plačaš 600 evrov pa uživaš v "vrhunskih predstavah" - lepo in zdravju koristno. Ker je smeh pol zdravja. Predsednik naše vlade se torej po smeh odpelje na morje s križarko kjer je križarjenje "kruzić" in smeh ima svoj "festivalić".

SPODAJ PODPISANI NE PLOSKAM ŠTOSEM IN ZABAVI KJER SE SMEŠI IN SE SMEŠIJO TISTI, KI SO PRI NAS SICER ZA MNOGE /VZDEVKI NISO MOJI, JIH PA UPORABLJAMO...ŽAL) "TA SPODNI", "ČEFURJI" IN KAR JE ŠE TEGA. POCENI ŠTOSI RAZNIH SNAŽILK IN VRATARJEV SO OD NEKDAJ "VLEKLI", KER SE JE BAJE FINO SMEJAT KAKO POPAČENO SLOVENŠČINO GOVORIJO, KAKO SO NIZKO NA SOCIALNI LOJTRCI, KAKO SO NEUMNI IN BUTASTI. TA HUMOR SE JE ZAVLEKEL MED NAS, V DOMALA VSAKI ZABAVNI ODDAJI NASTOPI KDO, KI PREDSTAVLJA - ALI VSAJ SIMBOLIZIRA -KAKI 10% TISTIH SODRŽAVLJANOV IZ KATERIH SE TA NAŠ "NADNAROD" STAROSELCEV NORČUJE PO MEDIJIH IN ŠE KJE NA OPISAN NAČIN.

Ne sodim med te. Kruzić festivalić prepuščam tistim, ki pokajo od smeha (sploh ob še kakšni sočni kletvici ipd. folklori "jugštosev"), ko nekdo na odru ali malem ekranu smeši - sebe. Zakaj uspevajo "festivalići"? Zato, ker se eni krohotajo drugim, ki smešijo sami sebe. Ne trdim, da je na križarjenju s Tino Gaber in Robertom Golobom tako, a meni Veso ali Fata nista bila nikdar smešna. In tudi danes v trenutku uporabim televizijskega komandanta, ko se mi pojavijo podobni liki podobnih vsebin in podobnih sporočil. Nič nimam proti, če je komu to smešno in zabavno in....Kajti "južnjaki" so tu zato, da odvažajo smeti, betonirajo in ... se jim smejimo, kajne? Nikdar pa ne bodo Slovenci, hvala bogu - se pridušajo mnogi.

Je predsednik vlade na isti valovni dolžini kot Trma? In je šel na ladjo z brhko spremljevalko na ta "kruzić festivalić", da se nasmeje ali zato, da sporoči, da so "kruzići" lahko čisto fine pogruntavščine vrlih turističnih maherjev za napolnitev kajut na križarki? Ne vem.

VEM PA, KAJ MI JE SPOROČIL. VEM, KOMU IN ČEMU SE OČITNO SMEJE. PARTNERKA ZANESLJIVO! ZATO MORAM ZAPISATI TOLE: KRITIČNO SEM PISAL O TEM, KER NISMO (Z)VEDELI, KDO JE PLAČAL JANEZU JANŠI IN SOPROGI (PRVAK OPOZICIJE...) DUNAJSKI OPERNI PLES. SEVEDA POLITIK TEGA NI POJASNIL, KER JE TISTA ZABAVA NESKONČNO DRAŽJA OD FESTIVALIĆA PRVAKA KOALICIJE. DANES POZDRAVLJAM, DA IMAMO POLITIKA, KI SI TO PRIVOŠČI OZIROMA MU PLAČAJO V PRIMERJAVI S POGROŠNO CENENOSTJO FESTIVALIĆA IN KRUZIĆA IN .... RAZLIKA JE OČITNA.

PS

Zapisal sem osebno mnenje in mimogrede; objave o zabavi premierskega para na kruziću in festivaliću so hitro izginile z vidnih delov naših medijev. Da pa ostanem v prazničnem razpoloženju, vas spomnim na čase, ko smo se smejali vsi samim sebi takole: "Srečajo se Bosanec, Črnogorec, Slovenec in...." Lepo je bilo.