Gnusno! Tako je o početju svoje strankarske predsednice oziroma njene prijateljice (Alenka&Angelika) dejal (še) podpredsednik stranke SAB, bivši minister, Kranjčan Iztok Purič. Da je med Alenko in Iztokom počilo že zdavnaj, je potrdil posredno tudi Marjan Šarec v enem zadnjih nastopov v javnosti.

Trma pa je pisala o tem, kako ponižujoč je uvoz ministrice iz Avstrije za Slovenijo. In takrat smo napisali, da nimamo nič proti Angeliki, zdaj pa imamo. Komaj je prišla "iz esterajha" je že prevzela "balkanske" navade: zaposlila je predsednika sveta stranke, ki je njo, Angeliko, poslala na evropske volitve?! In jo pripeljala na ministrski stolček? In ji omogočila lepo plačo? In jo podtaknila vsem nam kot tisto, ki prinaša evropske vrednote...

Ne moremo zapisati, da naj Alenka Bratušek odstopi. Smo pa pripravljeni kadarkoli pojasniti, zakaj ne sme nikoli več biti ministrica, poslanka ipd. - plačana z našim denarjem! Alenka&Angelika je dejansko Alenka=Angelika! Komaj sta prilezli tja kamor sta želeli, že je dobil 24 000 evrov z ministrstva politični prijatelj? Zdaj pa mi zapišemo: nagnusno, ogabno in še kaj.

Opala: kaj ni Trmator (bil) tudi plačan od kranjskega župana? Kaj ni tudi on prejel javni denar, zdaj pa na druge s prstom kaže? Res je, točno tako. Le da je Trmatorjeva pogodba vsem znana in kadarkoli lahko pokaže, kaj je zanjo naredil: do pičice in vejice natančno. In še tole: Trmator ni član nobene stranke, najmanj županove. In še nekaj: Trmator ni prosil za kako državno kost z mize ampak je bil povabljen k sodelovanju po vseh predpisih.

Alenka Bratušek je s to nagnusno /prosto po Puriču..../ potezo umazala tudi svoj odhod in prihod avstrijske rojakinje, ki je pokazala in dokazala iz kakšnega testa je=sta! To je zavzemanje za upokojence in zdravstvo in še kaj, ki ga za prevaro volivcev vrti naša Kranjčanka v medijih, nam za hrbtom pa z javnim denarjem futra svoje politične podrepnike? Fuj.