Beno Fekonja lepo govori, okoli sebe zbira somišljenike, se zaposli v klubu (edini tak predsednik v Sloveniji) kar država lepo označi za nezakonito in obenem - "nateguje" vse okoli sebe. Oziroma vsaj tiste, ki mu verjamejo in ga podpirajo. Tudi na mestni občini Kranj, ki je seveda sledila "odlični pobudi", da bo Triglav kot blagovna znamka vsaj enak Olimpiji, Mariboru ipd., če že Barceloni ne bo.

Zbrali so se na občini, govor je držal "ex katedra" seveda Beno Fekonja. Zdaj nas je bralec Trme opozoril na "praktični rezultat" slikanja z vrhom mestne oblasti: praznim prostorom sredi mesta, ki je dejanski odraz delovanja predsednika NK Triglav, ki si za vse to - izplačuje plačo!

Smo preostri? Ga napadamo osebno zaradi starih zamer? Naj si misli kdor si kaj hoče - gre za dejansko nategovanje vseh. Če mu še občina /torej vsi mi/ plačuje najemnino za to, da si je omislil službico tudi z našim denarjem in takole "promovira Triglav", potem pa je res nekaj narobe z nami, ne z njim. Ko je nategnil volivce z lažnim stalnim bivališčem, smo o tem pisali. Ko je kot politik dobil službo v Komunali Kranj, smo o tem pisali. Ko so ga "spodili" iz Idrije in si je poiskal plačano zatočišče v Triglavu, smo o tem pisali.

Nismo pa še pisali o tem, kaj vse je storil za promocijo Triglava od svečanosti na občini, ko je bilo obljub ohoho. Morda mu delamo krivico in Triglav že poznajo od tu do....in mi tega ne vemo. Toda njegova posetnica je poslovni prostor sredi Kranja z naravnost sramotno podobo "promocije Triglava".

Slednja je problem, a j=Beno promocija bo še naprej uspešna: ker je tako ravnanje v Kranju pač naše življenje....