Če neka politična stranka kupi brezpilotno letalo z mojim denarjem, me skrbi. Potem seveda pojasnilo pomiri: gre za pripomoček za delo stranke...katere že? Tiste, ki jo je nekaj mesecev nazaj skrbelo za javni denar v neki zgodbi kjer so doživeli popoln polom po VSEBINI. Za to gre: kranjski politiki je bil nekaj let nazaj vsebina BIFTEK. Plačan z našim denarjem. Zdaj je očitno vsebina - DRON. Plačan z našim denarjem. Da gre samo za 500 evrov? Ja, pri telovadnici na Planini pa je šlo za razliko m4 milijonov....ki bi jihv žep pospravili tisti, ki ob takih projektih vriskajo od veselja!

Če mestni svetniki in svetnice imajo naš denar za "reprezentanco", nimam nič proti - pravila to dovoljujejo. Ob mesni aferi pred leti je prevladala teza politike, da je pravilnik dober - politiki pa malo manj. Oziroma: pač goltajo kile bifteka - pa kaj!? Svetnica, ki je sama sebi svoja svetniška skupina in stranka, je za "svojo" reprezentanco zapravila lani največ od vseh. Logika? Verjetno se da pojasniti vsak cent, ampak: se res od bifteka nismo premaknili nikamor oziroma le do drona - zaradi katerega se nam lahko smeji vsa Slovenija!

Problem porabe mestnih svetnikov zopet izpostavi Več za Kranj&SAB, Igorja Velova kar bi zopet lahko kdo preprosto razložil: Trma tolče opozicijo, žuapanove nasprotnike....Nič nimamo proti taki razlagi, je povsem legitimna. Ni pa točna kar se številk tiče. Zato mi v "reprezentanco" ne verjamemo, niti v porabo politikov za "svoje potrebe" (volivce, stranko...) in zato na to opozarjamo!

Mesna afera je Kranj izpostavila po negativnosti. Dron nas proslavlja po izvirnosti, žal ne ravno pozitivni. Smo torej napredovali? Bftek je iz mode, danes letijo nad nami droni. In kje smo tisti, ki smo plačali biftek za politične želodce in igračo (drona) za veseli december politikov? Tam kjer prej: debelo gledamo, če zvemo. Veste, kdo je "odkril" mesno afero? Nek novinar, Kranjčan. Veste, kdo je odkril drona? Nek novinar, Kranjčan. No, vsaj to se pa ni spremenilo....