Ohranitev oblasti v NK Triglav je operacija, ki se ji reče lahko tudi - manipulacija. Kaj vse so natrosili Matijaševič&Brkić&Fekonja staršem in še komu, je njihova stvar. A na skupščini je besedo povzel Franjo Radikovič (novi "slamnati" mož v kraljestvu Fekonje etc.) in v svojem govoru nekajkrat poudaril, da je treba "ločiti politiko in šport". Če bi bila Trma tam - a so nam prepovedali - bi zaploskali. Je bilo potem logično, da so s "partijsko večino" (kjer nikdar ni bilo opozicije...) podžupanu Kranja Janezu Černetu povedali, da ne bo v vodstvu Triglava. Ker če bi bil, bi se odgovornost za poslovanje - hočeš nočeš - preselila malo na Slovenski trg 1. Konec koncev gospod Černe odgovarja za družbene dejavnosti s športom vred.

Politika je torej v Kranju (vsaj v fuzbalu) izgnana iz športa. Zato že danes kot davkoplačevalec Kranja sprašujem, zakaj plačujem najemnino klubum, ki politiko izganja iz športa - v tako od mene plačani trgovini pa posluje gospa Idrizi in pobira gotovino za plačilo dresov otrok. Gotovino nosijo starši, dokazano.

Politiko je ključavničarski dedič izgnal iz športa, a glej hudiča: ta ista politika s tem županom in podžupanom je zgradila razsvetljavo nad zelenico kjer brcajo Fekonja/Matijaševič&Dornik&Vrtač/Zevnikova/Mežek in tudi naš novi predsednik Franjo svoje tekme...v prenesenem smislu: brez politične odločitve, da imajo morda luči prednost pred čem drugim, jih ne bi bilo. Se danes podžupan Černe tolče po glavi in ali to počne župan Rakovec, ki je dal jasno vedeti, da podpira spremembe v klubu, ki je postal žal sinonim za zakulisje športa in še česa!? In ta ista politika je del iste mestne oblasti, ki omogoča pogoje mladim v Športnem centru in širše. Kaj bo, če bo in ko bo zrasel tam nov klub in terjal prostor pod soncem kot ga imajo trije ali štirje plavalni klubi v bazenu?

Popotnica Bena Fekonje je jasna: enega člana UO, ki ni želel odstopiti pred novo volilno skupščino, so odstranili, odstopili...!? Enemu podžupanu so povedali, da je "višek" v kadrovski zasedbi. To je povedal Franjo. Ljubkovalno Franček? Se spomnite pesmice Franček Piromanček? Kaj že počenjajo piromani? Požgejo, nato pa pridejo gasit. Kako ljubko podobno, kajne?

Ne igrata več za Triglav, trener ju ni postavil v ekipo...Černe+Stojanovič....