Do konca leta vas bomo spomnili na Trmino vsebino. In seveda dogodke, ki so bili posebej zanimivi. In na ljudi, ki so opozorili nase. Le česa vse ni bilo v virusnem 2020!? Danes pišemo o letu, ki je bilo izjemno za Boštjana Trilarja, mestnega politika in poslovneža in nekatere "grehe" njegove oblasti smo razrešili šele letos! Na koncu bomo objavili tudi tri posebnosti 2020 po naši izbiri....

Če že zdaj vsem zaželimo da ste in smo zdravi, ne moremo mimo enega izsledka zdaj še dokaj bežnega pregleda Trme v 2020: veseli nas, da smo pisali in poročali in komentirali, še bolj pa - da smo na marsikaj tudi vplivali! Ne manjka jih, ki so prepričani, da smo županovi, občinski, strankarski ipd. kar nas sploh ne moti = ljudje smo sebe in druge od nekdaj predalčkali sem ter tja, razvrščali in prebirali kot se komu pač zahoče. To je ena od posebnosti Trme in zato v Kranju tako dobro "shajamo": medijska puščoba je neverjetna! Čisto zares: kdaj ste teme, ki jih berete na Trmi zasledili v "uglednih medijih"!? Ne morete jih, ker potem kdo komu lahko pipico zapre in je konec lagodnega napajanja iz korita, ki se mu reče proračunski, javni denar.

December pa naj bo kljub temu za vse nas prešerno vesel in naredite si konec tega res posebnega leta lep in tak kot si želite. Med tem pa bo Trma trmarila z nekaj novimi zanimivimi temami. Dolgčas ne bo!

Torej do konca meseca in leta in (upamo) te splošne krize vas vabimo, da ostane trmatorji tudi vi....