Človek tedna=Barbara Gunčar

Hud je bil boj za najbolj izpostavljenega ta teden. Morda Mateja Udovč s spogledljivo fotografijo iz Dubaja kjer je "živela življenje" (seveda na naše stroške), mi pa smo v Kranju doživljali "boj za občino" (kjer gospa tudi veselo živi...)? Ne, zmagala je Barbara Gunčar s svojim begom iz dvorane št 15 kjer je celotna kranjska politika prilepila zvonko zaušnico njenemu početju. To je zato dvakrat poražene na županskih volitvah, ker - in to je res bil poglavitni razlog - s svojim nastopom ni prepričala o novi občini ampak pomagala res nesebično vsem, ki s(m)o proti.

Dogodek tedna=kavica v trgovskem centru

Med tem, ko je curek iz vodnega topa razganjal "njegove", je Zoran Stevanović popil kavico z vodilnimi svoje stranke v nakupovalnem centru v Ljubljani. Prej jo je modro pobrisal s prizorišča, ker je kot bivši specialec vedel, kaj bo. To je okvir resnice, ki nam jo ponuja Resnica. Ki sta jo ustanovila tudi oče in sin s Podblice, ki so ju nekateri videli pretepena in to sporočili Trmi (anonimno, seveda...se ni dobro izpostavljati nabildanemu). In sta domnevno tepena batine zanikala pa zakrivljen nos gor ali dol.

Predmet tedna=fotografija za zgodovino

Fotografija mojih bivših šefov, ki stojita za "mitingarjem" sredi Ljubljane. Ta fotografija me je spomnila, kdo mi je predavala "etiko in novinarski profesionalizem"! In pomislite: moj bivši kolega (zdaj dobro plačan pri antiJanša mediju) je najprej v svoji kolumni dobesedno povzel Trmino (Zoki, to mi deli) in nato povsem naključno med tiste, ki dajejo legitimnost početju Skrivanovića, poszabil prišteti dva šefa dveh časopisov......

"Lažna novica" tedna = dialog Rakovec/SD - Homan/SDS/

"Bojan, baje si nekaj parcel v Zadnji vasi kupil "za znane" kupce?"

"Matjaž, nič ti ne uide, kšeft je kšeft in Zadnja vas je v bodoči novi občini..."

"Bojan, so res kupci Kranjčani Mateja Udovč, Boštjan Trilar, Branko Grims po tem, ko niso mogli ali upali na seji mestnega sveta podpreti Kranj tak kot je in se zdaj selijo v Zadnjo vas?"

"Matjaž, tale je za smejat: parcele so hoteli s pogledom na Kranj...in jih dobili! Ne veš, kako je tam gor lepo!"

"Veš, jaz sem hotel parcelo s pogledom na Ljubljano, ko sem zgradil hišo na Primskovem...ni šlo!"

"Zakaj pa nisi mene vprašal? Pri mojih kšeftih je pa vse mogoče!"

LEPO NEDELJO VSEM!