Pa saj je samo en klub. Pa saj je samo fuzbal. Pa saj gre samo za nagajanje bivšega predsednika sedanjemu. Pa saj to ni nič. Pa saj človek mora živeti od nečesa. Pa saj je predsednik in kaj potem, če dobi še plačo?

Vse na mestu, sleherni vprašaj. Ampak: Triglav je letos star 100 let in je ob stoletnici dočakal, da si je nek bivši (propadli) lokalni politik in nek bivši (odstavljeni) direktor omislil, da bo za svoje delo v klubu dobil - plačo. Ki si jo določa (tako kot položaj) bolj ali manj sam.

Tega v zgodovini Kranja še ni bilo in tisti, ki mu "držijo štango" so seveda odgovorni za početje, ki je ne samo poniglavo, je tudi nezakonito. Tako v svojem mnenju trdi kar država. Kar preprosto pomeni, da si nek zaprt krog ljudi pač omislil, kako "nagraditi" predsednika. Koruptivno? Prekoračitev pooblastil? Za prijavo policiji? No, to so izrazi iz vsakdana za taka početja, a kot smo zapisali na začetku: saj je samo en fuzbal klub...

Trma ni "policaj" za taka početja. Gre za higieno ravnanja. Za nek odnos, ko ti ljudje zaupajo vodenje kluba. In jih ne "nategneš", ko pač rabiš denar. Kajti ko to stori predsednik na tak način, je vse ostalo - kamilica. Jebeno * res pravi je on!

*oprostite izrazu, Benotu pa ne!