Resnično: "živbog" ni vedel, da je direktor NK Triglav (bil) Sandi Dornik, podjetnik iz Ljubljane. Vedela pa je Trma: 16.maja 2016 smo pisali o sporni pogodbi med direktorjevim zasebnim podjetjem in klubom, ki ga je vodil Beno Fekonja. Po tej pogodbi je namreč nastal dolg, ki ostaja še danes breme kluba - z njo pa je zaslužke od prodaje igralcev Fekonja (delno ali povsem) prepustil podjetju direktorja kluba! Že takrat smo omenili, da so v upravi ugledni poslovni ljudje, ki pa so to mirno "dol požrli" in zdaj Dornika (kot direktorja) ni več - dolg pa je tu! Da ne bo nesporazuma: pogodbo nam je potrdil Dornik sam! Tako je šlo to naprej do danes: kam gre torej denar od prodaje igralcev kot sta Rogelj ali pa prej Kryeziu - mlada reprezentanta? In kam je šel denar od prodaje drugih?

Prej ali slej se škodljivost, neznanje, nesposobonost združijo in dobesedno pokončajo klub. Predsednik Fekonja se je za nagrado proti koncu mandata dal imenovati za poklicnega, potem pa sporočil, da bo zdaj poslovni direktor!? On je zdaj torej namesto gospoda Dornika s katerim je sklenil pogodbo, ki je že leta 2016 bila za mnoge dolgoročni pogreb kluba (glej spodaj)!

Pred dnevi smo pisali o dokazanem nakazilu v Republiko Srbsko podjetju, ki ga vodi človek, ki je v Sloveniji na sodišču priznal tihotapstvo kokaina. Isto podjetje si prisrčno dopisuje na družbenem omrežju s športnim direktorjem NK Triglav Sinišo Brkićem - nič narobe, vsi imamo prijatelje, kajne? Toda: ali je tako nakazilo plod športne politike (omenjeno podjetje iz Banja Luke ne sme prejeti niti centa od prodaje igralcev, ker ni v FIFA registru agentov...) ali pa je to plačilo za kaj drugega komu drugemu?

Verjamemo, da bomo vsi, ki smo pošteno plačali vstopnice za obisk našega Triglava končno zvedeli, kdo vse je od njega živel in živi. Marjan Tkalec pa bo to zagotovo kmalu sprožil, ker on ne mara, da kdo Triglav prikazuje "v takšni luči"!? Kakšni?