Doktorski študent. Tako se predstavlja mestni politik javnosti. Resda doktorat piše skoraj odkar je v politiki pa bo že...Pa znak za zaposlitev? Kar Mestna občina Kranj čeprav (po njegovih javnih zapisih) največkrat deluje pri postavljanju adrenalinskih parkov ipd. Kdo torej ustvarja o sebi podobo, ki je pač malo drugačna od tiste, ki jo kažejo dejstva.

Nas dejansko vsebina sporov, ki jih vodijo proti Zoranu Stevanoviću ali on proti drugim, ne zanima. To so precej bolj osebne zadeve kot kraja proračunskega denarja iz proračunske blagajne Kranja. Opala: kraja je težka beseda...ampak velja dokler denarja ne bo vrnil! In če bo treba, bomo objavili tudi vse podrobne podatke o tem, za kaj je naš / moj / vaš denar zapravil mestni svetnik - po svojih navedbah seveda poštenjak nad podštenjaki glede boja za resnico&pravico& etc.

Početje tistega, ki druge rad razglasi za hlapce, tatove, lažnivce ipd., je torej za zdaj povsem jasno: ko so ga prijeli za jezik, je mopral na sodišče. Odvetniki stanejo. Za vse. Le da si jih mi plačujemo sami - Zoran Stevanović pa si ga je dokazano plačal z našim denarjem.

Od tu naprej je seveda vse ostalo manj pomembno. Če predsednik neke stranke, neke svetniške skupine to počne, ja prav, da se sodno razčisti. Gre za nekaj možnih kaznivih dejanj - neupravičena bogatitev se ponuja sama po sebi.

KLJUČNO IN SAMO ENO JE TOLE: GOSPOD STEVANOVIĆ, STE VZELI JAVNI DENAR ZA SVOJEGA ODVETNIKA IZ JAVNE BLAGAJNE ČEPRAV VSI PREDPISI MO KRANJ JASNO IN TOČNO PRAVIJO, DA TEGA NE SMETE?

STE SI NEKAJ PROTIPRAVNO PRISVOJILI, UKRADLI....? VPRAŠANJA NA TO TEMO SMO POSLALI GOSPODU STEVANOVIĆU IN ODGOVORE BOMO OBJAVILI, KO JIH DOBIMO.