Ko že misliš, da je dno dna doseženo, si šokiran. Obstaja nek funkcionar nekega kluba, ki nosi ime po simbolu nekega naroda in države. Njegova funkcionarska doba trajanja je (skoraj) taka kot pri severnokorejskih voditeljih: vsi odhajajo in prihajajo, on ostaja.

Obstajajo ljudje, ki ljubijo svoje mesto in svoj klub. Tako zelo, da se zapeljejo v Lendavo ali Koper in tam navijajo. In javno povedo: "Mi ne navijamo v Barceloni, mi navijamo v Kranju!" In dodajo: "Mi bojkotiramo upravo, ne kluba, ne igralcev....!" Lepo.

A isti Kr Kim Džong Un drugi javnosti (staršem tistih fantičev za katere navijajo "nepomembni navijači") pove javno, da "navijačev ni, ker je pač virus in jih itak nikjer ni". Pomislite to perverznost, ko za lastno funkcijo in stolček in ...lažeš javno staršem lastnih igralcev o lastnih navijačih.

No, to pa je dno dna. In seveda ne gre več za šport&nogomet&Kranj = gre samo za to, da nekdo zadrži oblast (pa čeprav marginalno, klubsko). Zakaj? Ga je strah, da bi postalo morda javno (znano je pa že), kdo je delal sendviče in jih "prodajal" lastnemu klubu!? Kdo je na tej ravni "ujel" kak evro ali pa morda tudi ne...niti ni pomembno!

Navijači so ljudje, ki so nečemu pripadni. Vsi politiki si želijo, da bi jim bili ljudje pripadni. Navijači so v Evropi preprečili rojstvo izrojenega tekmovanja po zgledu ameriškega biznisa in evropskih oligarhov.

V KRANJU NAVIJAČI BOJKOTIRAJO UPRAVO KLUBA, KER JI NE ZAUPAJO VEČ. A ISTA UPRAVA SE ZA TO NE ZMENI OZIROMA TROSI NERESNICO O TEM. SPREVRŽENO,RES.