1.

Občan ima pravico oddati 1 kubik odpadkov mesečno brezplačno. RAZEN V PRIMERU, ČE PRIPELJE VEČ KUBIKOV ODPADKOV, KO MU ENEGA ZASTONJ NE UPOŠTEVAJO...? NORO, RES NORO!

2.

Narava žal ni v prid birokratov Komunale, ki je javno podjetje: na vrtu jeseni pač pobereš, porežeš ipd. navadno enkrat kar je postoriti treba. ODPELJEŠ NA DEPONIJO V ZARICO in ne prej, ne kasneje nič - pa moraše vse pripeljano plačati. KER PRIČAKUJEJO, DA BOŠ DOMA NAREDIL 3 KUPE PO KUBIK IN JIH VSAK MESEC PO ENEGA ZVOTIL K NJIM? V ČEM JE RAZLIKA?

3.

Župan in vsa oblast ponavljajo o zelenem Kranju. In Komunala ima zeleno poslanstvo. Toda ljudje ob takih birokratskih neumnostih v številnih naseljih zlasti na obrobju Kranja RAJE VOZIJO ZELENI ODPAD V GOZD, KER MESTNI REDARJI ITAK NISO USPEŠNI PRI PREPREČEVANJU TAKIH KRŠITEV. KAJTI KOMUNALA VAM ZA VSAK KUBIK ZARAČUNA SKORAJ 20 EVROV... Res mo lahko zeleni.Od jeze.

4.

Namesto enkrat tri /zaračunane/ kubike septembra bi moral po 1 kubik peljati septembra, oktobra in novembra - PA BI BILO PO LOGIKI KOMUNALE ZASTONJ. SEVEDA TRI VOŽNJE POMENIJO ONESNAŽEVANJE OKOLJA, KAJNE? NAMESTO ENKRAT TRIKRAT, DA PRIHRANIŠ SKORAJ 60 EVROV! LOGIKA KOMUNALE JE LOGIKA, DA SMO MI "BUDALE"...

Zaključek: ko birokrati po pisarnah sprejemajo ukrepe, nas navadno boli glava! Tale nesmisel je res traparija. V dobi digitalizacije (s katero se Kranj tako ponaša ipd. kot z zelenim poslanstvom) je res težko VSAKEMU PLAČNIKU POLOŽNICE KOMUNALE PREPROSTO DODATI, KOLIKO KUBIKOV ODPADKOV JE PRIPELJAL V ZARICO. IN, KO JIH PRESEŽE 12, SO VSI NASLEDNJI PLAČLJIVI....

To očitno ni cilj Komunale Kranj. Cilj je, da mi zaračunajo tudi "zastonj" kubik odpadkov. Oziroma so mi ga že.....

Miran Šubic, solastnik JP Komunala Kranj, ki ima še veliko vprašanj o tem, kdo se "šali" z mano in to še plačujem...