Prav ste prebrali: tisti, ki so (vir znotraj kluba in še kje) Triglav potopili s preko 500 000 evrov obveznosti (uraden podatek, ki bo kmalu znan), so se odločili demokratično izvoliti sami sebe.

Česa takega pa tudi Kranj še ni videl in zato je čas za "inventuro". Kajti nesporno je, da so vsi ostali v Triglavu samo kulisa za početje ozke skupine ljudi, ki je v Triglavu podpisala čudne pogodbe, dobivala enormne plače, posojala denar in še kaj. To niso kake obtožbe, seznam kandidatov in delegatov je dobesedno enak. Potuhnila sta se le glavna režiserja, ki bosta dan po skupščini dala na vrvice lutk marionet novega predsednika, ki si ga bosta izvolila.

Kaj je najhuje pri tem? Skupščina kluba bo očitno brez dejanskega poročila o stanju financ kluba. Uradne podatke poglejte spodaj, gre za pol milijona obveznosti - od dolgov do neporavnanih obveznosti za nazaj. Vse to zapade kmalu...

Kdo se s takimi vsotami igra v zakulisju in od staršev zahteva, da igralcem kupijo tekmovalne drese za tekme? Kdo vse to dovoljuje in omogoča? Kdo je klub spravil na to raven? Poznavalec financ, ki se je te dni poglobil v finančno stanje kluba, nam je mirno izjavil: "Stanje je slabše kot lani, o tem ni dvoma. Obveznosti se niso zmanjšale."

Ob tem se igrajo kadrovske in druge igre in igrice kar je pač del volitev vedno. Toda, da bo lep del sodelujočih glasoval sam zase, je komedija, tragedija, farsa ali poniglavost - kar hočete. NAJHUJE PA JE, DA JE NOGOMET NAJMANJ POMEMBEN.

PS

Uradno stanje Triglavovih financ pred nekaj dnevi. Zeleni okvirčki so žal rdeči....in pomenijo bremena, ki jih je posadka, ki se hoče sama izvoliti, nakopala Triglavu!