Trma zmaguje serijsko: prvenstvo za nas - kljub virusu - ni končano, niti prekinjeno. Po nekaj mesecih truda in trdovratnem molku Zorana Stevanovića o tem, kako je zapravil naš denar, dvomov ni več.

Če so pred leti svetniki (oprostite izrazu) požrli preko sto kil bifteka in nikomur ni padel las z glave za zapravljanje našega denarja (takratna županova stranka Mohorja Bogataja), je zdaj dokazano: pohištvo, ki smo ga plačali mi, ima Zoran Stevanović doma v svoji zasebni hiši v Stražišču. Oziroma: stole je postavil v prostore, ki jih najema v Kranju, doma ima preostalo pohištvo...To je ugotovila MO Kranj, Trma pa je prva izpostavila tako porabo denarja za delo svetniških skupin. Zoranova skupina namreč dela v najetih prostorih za katere mu plačujemo mesečno 550 evrov kar je v primerjavi z drugimi strankami spoštljivo visoka najemnina. Zoran pa ima sedež svoje liste doma in pohištvo si je dal pripeljati tja.

Ostaja nekaj odprtih vprašanj: ali je Lista Zoran Za Kranj ustrezno registrirana kot stranka ali kako drugače oziroma kako deluje? In še: ali lahko lista porabi denar svetniške skupine oziroma si "naroči" pohištvo na sedež, ki je - kako pripravno - na naslovu predsednika, vodje? Spomnimo: ista stranka, ki je bila požrešna na biftek, je nekoč imela sedež v na pol podrti hiši kjer pa - kot so povedali kasneje - svetniki te stranke niso nikdar bili...Je pa predsednik zaračunaval stranki najemnino...ipd. itd.

Trma je torej odkrila nove posebnosti zapravljanja našega denarja. Bivši župan je kupil drona (brezpilotno letalo) in na računu piše njegov - domači naslov!? Opala: sedež Več za Kranj ni več pri njem doma....In tako dalje in tako naprej veselo plačujemo politikom kar si pač izvolijo postreči iz vreče, ki se ji reče - proračun. Nismo še povsem spravili omare na svoje mesto, ko so nas obvestili vsevedneži, da je gospod svetnik Zoran plačal še kaj z našim denarjem!? Pustimo času čas....