Metla pred svoj prag: enkrat sem v življenju imel priložnosti delati za "vse nas" in bil od "vseh nas" plačan. Pošteno in po dogovoru sem izpolnil svojo pogodbo. Jasno: tisti, ki me ne marajo, so zavili z očmi - glej ga, kako mlati denar - drugi so preverili pravno in vsebinsko podlago, vse je bilo javno objavljeno in - to pa je subjektivna ocena - pošteno sem odslužil pogodbo do centa!

Metla na tuj prag: župan Mohor Bogataj je zapravil 2 000 000 /dva milijona/ evrov nezakonito. Če ne bi bilo mene, bi se o tem malo (z)vedelo. Odkril sem "dimnikarsko afero" in še kakšno drugo Bogatajevo nečednost. Las z glave mu ni padel, za en evro javnega denarja, ki ga je nezakonito trošil ni odgovarjal. Župan Boštjan Trilar je podpisal nezakonito pogodbo o urejanju zelenic, ki dokazuje, da smo preplačali to početje za vsaj 1 000 000 /milijon/ evrov. Las z glave mu še ni padel, v mestnem svetu pa glasuje, da ne bi Kranjčani in Kranjčanke o tem nič zvedeli. Pa bodo: če ne preko svetnikov pa preko drugih, dovoljenih načinov. Kajti MO Kranj je že prejela ustrezen zahtevek...O tem, kako so gradili in plačali telovadnico v Stražišču tudi že vse vemo. Kdo je že bil (skoraj) edini novinar, ki je vse to odkril? Skromnost je lepa čednost...

Zdaj se je (kot sam zase pravi) politik, ki odstopa od drugih, ker se zavzema za ljudi ipd. in je transparenten ipd. postavil v vrsto skupaj z bivšima županoma. Ne, ne zaradi možnih stroškov, ki bi lahko nastali. Zaradi možne nezakonitosti, škodovanja ugledu občin(e), javnega podjetja. Koliko je to v evrih? Ne vem. Vem pa, da več , veliko več kot se zdi na prvi pogled: gre namreč za plenjenje javnega blagajne Kranja kjer je shranjen naš ugled, naša kredibilnost, naša zgodovina, tradicija, vrednote.

Bodi dovolj o mestnem svetniku, ki je z "bifepolitiko" pokazal kakšen je. In kako dela. In za koga,