Do zdaj ste smučali...zdaj ne smete več!

DO ZDAJ NISTE SMELI NA TRŽNICO...ZDAJ ZOPET LAHKO GRESTE!

Kronika navadne norosti: pred nekaj dnevi so redarji in inšpektorji "zavzeli" mesno jedro v Kranju in razgnali branjevce! (drugod po Sloveniji pa so nekatere tržnice preživele brez pogroma) Ker je JJ tako sklenil, so bile tržnice prepovedan sad. Ampak: JJ dela tudi na praznik države in konj - ZOPET GRESTE LAHKO V KIOSK PO ČASOPIS IN NA TRŽNICO PO ZELJE!

Kronika posebne norosti: pred dnevi ste lahko smučali na Krvavcu, a zdaj ne smete več. Peripetija z Janezom J. s Krvavca je dregnila v tisto kar temu narodu ne smeš vzeti: smučarijo. Ker nikar se ne igrati s smučarijo, Planico ipd. fetiši ljudstva, tega ne bodo pozabili. ZDAJ JE SMUČARIJA NEVARNA ZA ŠIRJENJE VIRUSA, PREDVČERAJŠNJIM NI BILA IN ČEZ TEDEN DNI VERJETNO SPET NE BO!

Danes je praznik državljank in državljanov in - konj (gledano s katoliškega zornega kota)! ALI NISMO VSI V TEJ DRŽAVI DEJANSKO KONJI, KI NAJ BI SLEPO VLEKLI KAR NAM NALAGAJO VSI TI JANEZI J. TE NAŠE SLOVENIJE? SKORAJ GOTOVO PA SMO POSTALI OVCE....STRIŽEJO NAS KAKOR HOČEJO, TA FRIZERAJ DELA ŽE OD FEBRUARJA SEM STALNO!