Kranjski redarji se lahko skrijejo na parkirišču in vas oglobijo za prometni prekršek! Ne morejo pa odkriti niti enega lastnika psa, ki svinja naš Kranj z iztrebki! Pa imamo odlok kjer vse lepo piše, ampak pomislite logiko: ko psi vidijo redarja, ne kakajo oziroma ko lastniki vidijo redarja, pospravijo...Zakaj ni enako z radarjem, na primer?

Glede tega, da vaš sosed ali kdorkoli smeti vrže poleg zabojnika ali zasvinja otok za odpadke, so redarji še bolj mirni: ni odloka, ki bi jih prisilil v to, da bi ukrepali. Pa ne ukrepajo, logično. Verjemite: takoj bi skočili pokonci ob "preobilici dela", če bi tak odlok sprejeli.

dost mamo svinjanja kranja = grafit Trme!!!

POZIVAMO MESTNO OBLAST, DA UKREPA. DA SPREJME ODLOK, KI BO TAKO SVINJANJE ONEMOGOČIL VSAJ KAR SE SANKSCIJ TIČE. DA SE ZAVEDA, DA GRE ZA PROBLEM, KI GA NE IZPOSTAVIJO TAKO RADI KOT RAZNIH PRIZNANJ ZA ZELENO IN ŠE KAKŠNO MESTO! DOKLER MESTNA OBLAST NE BO SPREMENILA ODNOSA, IMAMO PAČ SVINJARIJO LAHKO POVSOD.

Aja, saj delujejo. Niste opazili teh prizadevanj? Mi tudi ne. Ne zato, ker bi jih odrekali ampak zato, ker so pač papirnati tiger v boju proti realnemu stanju: nasmetenemu Kranju.

KAJ JE NAJBOLJ ZANIMIVO? NAŠI ZAPISI O TEM, KAJ POČENJMAMO Z NAŠIM OKOLJEM IN V NJEM, SO ZELOOOO BRANI. KER LJUDI SE TAKE TEME DOTAKNEJO. ALI SE BODO DOTAKNILE TUDI NAŠE OBLASTI?