TOKRAT SMO PA OSTALI BREZ BESED: BRANOST TRME LETI V NEBO, SPODAJ OBJAVLJAMO RAZPRŠENOST BRALCEV PO SLOVENIJI. JA: PO SLOVENIJI, LE PO KRANJU IN OKOLICI. TRMA JE POSTALA MEDIJ, KI GA BEREJO RES MNOGI. ČE POMISLITE, DA JE NEDAVNO V JAVNOST PRIŠEL PODATEK, DA IMA ČASOPIS DNEVNIK TAKO NAKLADO KOT JO IMA DANES - TRMA!?

PA SI NE DOMIŠLJAMO PREVEČ: ŠTEVILKE VČASIH LAŽEJO. NE LAŽE PA NAM KRANJSKI PODJETNIK, KO OB SREČANJU CITIRA NASLOV Z DANAŠNJE TRME. NE LAŽE NAM URADNICA V DRŽAVNI USTANOVI, KI NAM REČE: BEREM, SEVEDA BEREM, POZNAM...

SAMI SI VEDNO ZNOVA LAHKO RAZLOŽIMO, ZA KAJ GRE: GRE ZA TO, DA PIŠEMO O TISTEM KAR DRUGIO PREZREJO, ZAMOLČIJO ALI JIH PREPROSTO NE ZANIMA. IN PRI TEM NIKDAR NE BOMO ZAPISALI, DA SMO LASTNIKI RESNICE, DA NE DELAMO NAPAK, DA SMO OBJEKTIVNI IN NEPRISTRANSKI. TEGA PREPROSTO NI.

TRMA JE DANES IN TUKAJ POSTALA MEDIJ, KI IMA VPLIV IN MOČ. NE TISTO, KI BI NAM PRINAŠALA EVRE - ŠE VEDNO DELAMO BREZ SLEHERNE POMOČI. IMAMO PA NESPORNO MOČ, DA PIŠEMO NAPREJ. BODI DOVOLJ.

JA, RES JE: SPODAJ NA NAŠI STRANI PIŠE ŠTEVILKA 16 955 BRALCEV. MI PA SMO ZAPISALI 17 000? NO, TO PA JE DOKAZ, DA NI MEDIJA, KI PIŠE RESNICO....

![](/img/trmabranje (2)_LI.jpg)