Ko grem pogledat, kako se stranke našega mestnega sveta borijo za Kranj, mi postane slabo. Oni odločajo o 85 000 000 proračuna, na lastnih spletnih straneh pa ne zmorejo nagovoriti občinstva o najbolj aktualnem problemu - obstoju Kranja kot enovite in celovite občine? No, to je pa res sramota oziroma jasen dokaz, kako stranke delujejo. Brez posluha za aktualnost, za probleme tukaj in zdaj. Lik in delo "Zvitorepca s Primskovega" je v ospredju? Kaj o čem pravi Fajonova ipd. pri "ta rdečih"!? Da o Več zase stranki ne pišem....mizerija! In lista za naš razvoj? Opala: oglejte si zgodovinske fotografije, v parlamentu pa se odloča usoda Kranja....

1.

Trma mora v mestni svet. Volitve 2022 so lahko izziv. Bi nas podprli? Bi glasovali za listo, gibanje, ljudi, ki v politiki nismo nikdar bili - to je naša prednost?

2.

Bi podprli Trmatorja, ki obljublja vsaj eno : O SLEHERNEM PROBLEMU MESTA IN PODEŽELJA IN VSEH LJUDI BOM IMEL STALIŠČE. IN GA ZAGOVARJAL. JASNO IN ODKRITO.

3.

Take misli me vedno obidejo, ko vidim, kdo odloča o - na primer - 85 milijonih mestnega proračuna. Kdo je tisti, ki dviga roke in pritiska tipke o meni in vseh nas. O naši sedanjosti in prihodnosti.

Miran Šubic, Kranjčan iz Bitenj, ki ne podpiram nove občine. Pika. Ne - klicaj!