Branko Grims je s Primskovega doma. Od včeraj pa je njegov interes razbitje Kranja na dve občini. Da ni tako? Da se on ni podpisal pod pobudo? Smešno: o vsem rad kaj pove ...o braniku krščanstva na Poljskem in Madžarskem....o ukradenih volitvah Trumpu...in tako naprej in tako dalje.

Ko smo iskali odgovor o tem, kakšno stališče ima do pobude o razbitju kranjske občine kjer je mestni svetnik in obenem izvoljen za poslanca, se ni odzval. Pa tudi Saša Kristan ne. Pa tudi Bojan Homan ne. Pa tudi Nataša Jenkole ne. Pa tudi Andreja Valič Zver ne. Vse to naj bi bili politiki, ki so za - Kranj, Kranjčane, Kranjčanke. Besede so eno, dejanja drugo. Pa ni treba, da bi se odzvali Trmi, če nas ne marajo. V medijih nismo zasledili niti ene same izjave, stališča te največje vladne in kranjske politične stranke.

SDS IN Branko Grims sta do danes (bila) potuhnjeno tiho. "Kot riti..." rečemo ljudje. Odigrala sta vlogo Trojanskega konja iz katerega so včeraj popadali politični podpisi za pobudo o novi občini na severu Kranja. To je akcija kranjske poslanke Mateje Udovč iz SMC, ki je odigrala enako vlogo. Z eno olajševalno okoliščino: ona se je za to javno izpostavila, Branko Grims si ni upal. In njegova četica bork borcev za slovenske, kranjske interese in prave vrednote tudi ne.

Zakulisje pravi, da SDS morda hoče razbiti Kranj, Branko Grims pa ne. Res? No, potem zdaj vemo, koliko šteje v stranki kjer odloča Twito! Če so to naredili proti njegovi volji, je imel včeraj čas to povedati. In dolžnost. Do Kranja in vseh nas. Kajti politika SDS tako rada kvasi o "transparentnosti". Prej ali slej bomo zvedeli, kdo se je ali se ni podpisal pod pobudo, da je treba tretjo največjo občino v državi razbiti.

REFERENDUM NAJ KAR BO. JUTRI, ČE JE TREBA. POT DO NJEGA SO TLAKOVALI TAKI KOT GRIMS IN UDOVČEVA. KI ODLOČAJO ŠE ZDAJ O VSEH KRANJČANKAH IN KRANJČANIH, MORALNO PA TEGA NE BI SMELI. KER SO PROTI KRANJU KOT JE IN KI GA PREDSTAVLJAJO!

MORALA? NJIHOVA?

NE SE HECAT!