Hja, priznamo: ni nam dal sam hudič, da bi tole posutili ob strani. Pa smo preplonkali od Nore24ur dobesedno (ko oni plonkajo od nas, to skušajo prikriti). Ker je zdaj povsem jasno, da je 44 več od 43. Vsaj v parlamentu. Slovenskem.

In se spomnimo, kolikokrat so podpisanemu grozili politiki in kaj vse so počeli, da bi me omogočili. Metanje v pročelje, poskus požiga hiše, tožbe in špecanja in tako dalje in tako naprej. Da bo jasno: najprej se me je v prejšnjem režimu lotila občina+partija kar je logično - smo imeli samo eno stranko! Potem se me je lotila političarka (kasneje predsednica vlade) v spregi s fuzbalskim predsednikom (kasneje in še šef UEFA) z "nogometno politično lustracijo". Vmes se me je na vse načine loteval moj šef in mi grozil z odpovedjo, vzporedno pa še politik in sodelavec predsednice stranke - neuspešno (pogorel na tožilstvu).

Branko Grims se ob tem ni oglasil. Ni vedel? Jasno, "komunajzarji" so mu malo mar, kajne! Ni se oglasilo Društvo novinarjev Slovenije in sem odšel iz njega 2013. Gorenjski "ta pravi" novinarji so me izobčili že 1994. Pa ne smem pozabiti še vseh ostalih, ki so mi grozili fizično in po pošti in...Da o predsednikih nogometnega kluba ne pišem: en me ni želel za člana, drugi bi me pa izključil.

Zamislil sem se nad vsem tem in že pišem odlok, pobudo, predlog: "Mirana Šubica je treba zaščititi. Nihče ga ne sme zmerjati ipd.!"

Za zdaj imam 1 glas za to. Kaj dosti več jih ne bo. Ampak: kakšna pa je razlika med mano in Brankom (oba sva s Primskovega...)? Nobene. Njemu manjka 1 glas ali 2, jaz enega imam - pa sva na istem!?

Branko, upriva se!!!