Spoštovani Zoran!

Čas je, da pridete iz omare. Tiste, ki ste jo naročili vi, plačal sem jo pa (tudi) jaz. In je zdaj "nevemokje"! Oziroma: to veste vi pa Neven Polajnar pa do aprila tudi Lea Bidovec, Lea Zupan, Robert Kranjec, Tanja Graonja Krstev. Oni (ni)so videli kaj ste od podjetja Mizeraj dobili za (tudi) mojih 2200 evrov!? Torej: z resnico na dan. Takoj!

Dokler dvomov ne boste pregnali, obstjajo nasprotne trditve. Nikdar jim ne bom verjel, dokler ne bodo povsem potrjene, a so naslednje: v najete prostore vsaj do prvega aprila niste namestili plačanega pohištva! Do danes niste omogočili MO Kranj ogled istega pohištva. Ob inventuri lastnine MOK ste zagotovili, da je pohištvo v prostorih vaše svetniške skupine. So morda prostori skupine poleg stavbe v središču mesta tudi pri vas doma? Je pohištvo morda pri vas doma ali je bilo vsaj tja kdaj pripeljano?

To vam pišem, ker sem bil osebno priča mnogim vašim izjavam o vaši transparentnosti, o vašem političnem delovanju za ljudi ipd. Javno ste zelo velikokrat znali druge obsojati. Tudi mene ste obkladali z vsemi mogočimi izrazi. Sem javna osebnost, zato je moj tolerančni prag glede tega višji, vse kar je šlo čez boste morali dokazati, ker imamo za to pač postopke, ustanove - pravno državo.

Nočem ponoviti vaše metode obkladanja s tem, kdo je kaj. Ne, rad bi samo videl in vedel, kje je moja omara, pisalna miza, stol. Da končno preneham(o) dvomiti o tem, kako se zlorablja denar, ki je javen - vaš, naš, moj. Imam samo eno osebno stališče do tega okostnjaka v omari, kot se reče: če bi bil na vašem mestu, bi že zdavnaj omogočil vsakomur, da vidi, kako ste in za kaj ste in za koga ste porabili (tudi) moj denar! No, napaka: bil sem že v vaši koži, ko je pogodbo s porabo javnega denarja lahko videl in jo vidi vsak davkoplačevalec in je revizija MO Kranj ugotovila, da z njo ni bilo nič narobe, prav tako pa obstaja enako pravno mnenje o tem.

Dam svojo omaro, da bi pojasnite svojo.

Miran Šubic, urednik Trme